Disclaimer

Beste reisliefhebbers,

Welkom op de website van Travel by Minet. Voordat je verder gaat, vragen we je om deze disclaimer zorgvuldig door te lezen.

Onze Inzet
Wij streven er naar om jou de meest nauwkeurige en actuele informatie te bieden op onze website. Ondanks onze inspanningen kunnen wij echter niet garanderen dat alle informatie altijd volledig, juist of up-to-date is. Wij vragen je begrip voor mogelijke onvolkomenheden.

Verantwoordelijkheid Externe Link
Je zult op onze website mogelijk links vinden naar andere websites. We willen benadrukken dat we geen controle hebben over de inhoud en het beleid van deze externe sites. Het gebruik van deze links is op eigen risico, en wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

Samen Delen, Maar Met Respect
Al het materiaal op onze website, inclusief teksten, afbeeldingen en video's, is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. We moedigen het delen van onze informatie aan, maar vragen om onze schriftelijke toestemming als je ons materiaal wilt gebruiken op andere platforms.

Betrouwbaarheid van de Website
We doen ons uiterste best om de website beschikbaar te houden, maar kunnen niet garanderen dat deze te allen tijde zonder onderbrekingen of fouten zal functioneren. We vragen om begrip voor eventuele tijdelijke onbeschikbaarheid als gevolg van technische problemen.

Garanties
De boekingen van Travel by Minet vallen onder Traveleasy Geldrop dat is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en is in overeenstemming met de voorwaarden van deze organisaties.

Wijzigingen in de Disclaimer
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Het is raadzaam om af en toe terug te keren om te controleren op eventuele wijzigingen.

Contacteer Ons
Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op de website.

Hartelijke groet,

Het Team van Travel by Minet 

Laatst bijgewerkt: 19 november 2023